Financieel

Naast juridisch en sociale bijstand, staan wij onze leden ook financieel bij. Een lidmaatschap bij het FMES moet volgens ons niet alleen iets kosten, maar ook wat opleveren. Elk lid zal daarom automatisch in het economisch fonds worden opgenomen, en een plekje in ‘The Gold Pool‘ krijgen.

The Gold Pool is ons investeringsfonds, waarin wij investeringen doen in waardevaste assets en elk lid per kwartaal een rendement op deze investeringen uitgekeerd zal krijgen, zonder ook maar zelf een euro in te leggen. Meld je aan om een uitgebreid uitleg over ons fonds te krijgen.

Ook zullen leden met riante kortingen kunnen profiteren van diensten en goederen van onze partners. Deze partners bevinden zich in elke branche van de samenleving. Denk dan aan horeca, reisbureau’s en retailbusinesses. Bekijk onze partner pagina om te zien met wie wij samenwerkingen zijn aangegaan. Ook zijn wij continue op zoek naar nieuwe partners met wie wij samenwerkingen aan kunnen gaan, dus hou de partner pagina vooral in de gaten.